maandag 30 augustus 2021

Laatste vakantieweek

De avonturen van Puckie en Sofietje

De laatste vakantieweek begon met... een bezoek aan de mondhygiënist. Puckie en Sofietje kregen een kleine instructie over hoe het beste te kunnen poetsen (binnen - buiten - boven) en meer handige tips, ook voor papa en mama. Die maandag was ook meteen het begin van Mrs Attorama's nieuwe werkweek, waarmee de logistieke puzzel in huize Attorama weer iets complexer werd. (Die puzzel wordt met school komende week alleen nog maar ingewikkelder.)

Op woensdag hadden Puckie en Sofietje een leuk uitje, samen met Mrs Attorama, een vriendin en haar twee kinderen (toevallig ook een vriendje en een vriendinnetje van Puckie en Sofietje). Een ochtendje trampolinespringen, een hapje eten en daarna naar de film. Ze waren gevloerd 's avonds; de voetbaltraining en het turnen hebben we maar afgezegd.

Donderdag was voor Puckie de laatste keer op zijn BSO. Vanaf komende week zit hij (weer) op dezelfde BSO als Sofietje, voor de wat grotere kinderen. Dat scheelt op de donderdagmiddag heen en weer fietsen tussen een paar locaties - ook erg fijn voor papa en mama. Daarmee komt (voor ons) ook een eind aan de BSO-locatie waar we al sinds Sofietjes kleutertijd naartoe gingen.

Een belangrijk moment afgelopen weekend voor Puckie: zijn eerste voetbalwedstrijd. Vriendschappelijk weliswaar - de competitie begint komende week pas - maar desondanks toch een bijzonder moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!