woensdag 24 augustus 2011

Kickstart Vanessa Peters

Onze 'huisartieste' Vanessa Peters (zie bijvoorbeeld hier, hier, hier en hier) wil graag een nieuw album opnemen. Alles is al geregeld: de liedjes zijn geschreven, de arrangementen zijn bedacht en de muzikanten zijn vastgelegd. Er is alleen een klein probleempje: het opnemen (en promoten) van een album kost geld. En dat is waar *jij* het verschil kunt maken.

Op de website van Kickstarter (http://www.kickstarter.com/projects/147229715/vanessa-peters-new-album) kun je zien hoe jij kunt bijdragen. Het is amper meer dan een paar minuten werk en mocht het evenwel niet lukken om het album van de grond te krijgen, dan hoef je niets te betalen. Maar dat is natuurlijk niet het doel: het doel is een nieuw, mooi, folk-achtig singer-songwriter album. Als er iemand is die het verdient, is het Vanessa Peters wel.

Bij verschillende donaties horen verschillende beloningen. Zo kunnen gulle gevers bij de opnames zelf aanwezig zijn bijvoorbeeld. Altijd al eens je naam op een albumhoes willen hebben? Dat kan natuurlijk ook. Maar de allermooiste beloning is natuurlijk de meeste simpele: dat jij het mogelijk hebt weten te maken dat Vanessa Peters een nieuw album kan maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!