zondag 20 mei 2007

Muziek in huis

Buurman DV had gisteravond een concert bij hem thuis. We troffen bij binnenkomst een internationaal gezelschap aan: de Nederlandse Eva Meijer en de Amerikaanse Vanessa Peters traden op en het publiek bestond voor de helft uit Italianen. We kregen twee schitterende optredens voorgeschoteld.

Het 'voorprogramma' werd verzorgd door Eva die zichzelf op de piano begeleidde en met een aantal schitterende composities kwam. Bij vlagen deed het mij denken aan Tori Amos. Voor met merendeel Engelse liedjes en twee van Nederlandse bodem. Het liedje, 'Kikkers in de winter', wist een bijzonder gevoelige snaar bij mij te raken.

Het tweede optreden was van Vanessa Peters. De piano maakte plaats voor de gitaar en we kregen een meer folk-achtig optreden voorgeschoteld. Het optreden en de verdere minitour door Nederland zijn ter promotie van het nieuwe album 'Little Films' en daar kregen we dan ook een aantal liedjes van te horen. Mooie muziek, mooi gezongen. En een conceptalbum kan natuurlijk altijd op mijn goedkeuring rekenen. ;)

Van beide dames hebben we een cd'tje gekocht. De recensies daarvan zullen binnenkort te bewonderen zijn in dit theater.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!