dinsdag 16 augustus 2011

Bij de verloskundige, week 28

Bij de afspraak met verloskundige vandaag is wat bloed afgenomen om de bloedgroep van Baby Attorama te bepalen. De resultaten daarvan kunnen we verwachten over 3 weken. N.B. Er is wat bloed afgenomen van Mrs Attorama, niet van de baby. Die kan lekker blijven zitten waar ze zit en er hoeft nergens in geprikt te worden.

We zijn inmiddels in week 28 van de zwangerschap aanbeland. De resultaten van het onderzoek naar zwangerschapssuiker – oftewel: een hele vrijdag op en neer rijden van en naar het ziekenhuis om geprikt te worden en de bloedsuikerspiegel te testen – zijn bekend: er is geen reden om ons zorgen te maken. Mrs Attorama heeft geen zwangerschapssuiker en de kans is verwaarloosbaar dat ze dat in deze fase nog krijgt.

Wat wel speelt, zijn hevige vermoeidheid en harde buiken. Beide zijn op te lossen met rust. Oftewel, de suggestie van de vorige keer is nu opgewaardeerd tot verplichte kost. De vorige keer werd de suggestie gewekt om het wat rustiger aan te doen; vandaag heeft de verloskundige een verklaring voor de werkgever opgesteld dat Mrs Attorama voor haar eigen gezondheid en die van de baby beter halve dagen kan gaan werken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!