zaterdag 10 juli 2010

Leap Year

Op verzoek van Mrs Attorama vandaag een bezoek gebracht aan 'Leap Year'. De film kreeg niet al te beste recensies en zelfs hoofdrolspeler Matthew Goode was er niet zo positief over. Ach, 'Leap Year' is een uiterst voorspelbare film zonder noemenswaardige prestaties en met veel clichés, maar echt slechte kritieken verdient de film niet.

Het verhaal nog even: de Amerikaanse Amy Adams reist haar vriendje Adam Scott achterna naar Ierland om hem daar ten huwelijk te vragen. De reis verloopt niet zoals gepland en al snel is Matthew Goode degene die Amy met de auto naar haar bestemming brengt. Wat volgt is een kruising tussen roadmovie en romantische komedie, waarbij ook even alle vooroordelen over Ierland voorbij komen.

Overigens: als je de website van Pathé de trailer bekijkt, zie je al het volledige verhaal van deze film. Echt, in twee minuten wordt volledige plot al uit de doeken gedaan, die zonder enige verrassing of afwijking wordt afgewikkeld.

Nieuwe trailers:
* Salt (release op 5 augustus). CIA-agente Angelina Jolie wordt ervan beschuldigd een dubbelspion voor de Russen te zijn.
* Charlie St. Cloud (release op 21 oktober). Zac Efron laat zijn leven overheersen door de herinnering aan zijn overleden broertje.
* Step Up 3D (release op 5 augustus). Nummer drie uit de reeks, die inspeelt op de 3D-hype.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!