vrijdag 14 augustus 2009

Borrelpraat

Een overwinning voor de dommen. Mijn bericht van gisteren was tegen dovemansoren gericht. De Reclame Code Commissie heeft de klagers gelijk gegeven. Borrelpraat heeft het gewonnen van gezond verstand. Een handjevol mensen die de regels van de Staatsloterij niet snappen of te beroerd zijn om deze op te zoeken, heeft het gewonnen van mensen die wél verstand hebben van hoe loterijen werken. De spelregels van de Staatsloterij staan gewoon op de website en zijn met enkele muisklikken te vinden. Prijzen worden getrokken uit alle verkochte loten; hele loten of vijfjes. De Jackpot is ook gewoon gevallen, net zoals aangekondigd. Hoe kan er dan sprake zijn van misleiding? Blijkbaar wordt er naar een grote mond beter geluisterd dan naar een feitelijke uitleg.

1 opmerking:

  1. Helemaal mee eens! Te belachelijk voor woorden dat de RCC deze uitspraak heeft gedaan. De prijs is gevallen, alleen op 1/5 lot. Had die persoon een heel lot gekocht, dan had hij de hele prijs gekregen. Is toch logisch?
    En over complotten gesproken, wie kan nog met droge ogen volhouden dat in italië niemand de juiste combinatie van 6 getallen goed heeft? Hoeveel mogelijkheden zijn er? 90*89*88*87*86*85 = 448 miljard mogelijkheden. okay, kans is inderdaad klein... en silvio, dit lacht in zijn vuistje...

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie op dit bericht achter!