woensdag 29 juli 2009

Attorama nieuwsbulletin

Extra! (Het is zo druk met nieuwtjes deze week.)

* Spirit Pictures heeft de rechten opgekocht voor de prequel 'Kong: King of Skull Island' en mikt op een 'Beowulf'-achtige manier van filmmaken.
* Er zijn vier nieuwe castleden toegevoegd aan de pilot van de nog titelloze sf-serie van Steven Spielberg, met Noah Wyle in de hoofdrol.
* De internationale teaser-trailer voor 'Dorian Gray', met Ben Barnes in de titelrol als de man die afgebeeld wordt op een curieus schilderij.
* Comic-Con heeft flink wat nieuw beeldmateriaal opgeleverd van 'Iron Man 2' – en heeft deze recensent in ieder geval erg enthousiast gemaakt voor de film.
* Warren Ellis schrijft het script voor een nieuwe Arthur-film, voor de makers van '300', die zich vooral richt op het ontstaan van de Ridders van de Ronde Tafel.
* Ook op Comic-Con: beeldmateriaal van 'The Prisoner'. Ik had zo mijn twijfels over het nut van deze remake, maar dit ziet er toch wel erg goed uit.
* De derde Narnia-film, 'The Voyage of the Dawn Treader', is begonnen met de opnames.
* De 'extended editions' van de 'Lord of the Rings'-trilogie verschijnen op Blu-Ray, niet geheel toevallig net voordat 'The Hobbit' in première gaat.
* Ondanks de goede prestaties op de Amerikaanse markt, krijgt 'Monsters vs. Aliens' misschien toch geen vervolg.
* De productiemaatschappij van Charlize Theron heeft de rechten veroverd voor het satirische 'Florence of Arabia'.
* Bryce Dallas Howard neemt in het derde deel van de 'Twilight'-reeks de rol van Victoria over van Rachelle Lefevre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!