dinsdag 15 januari 2008

Attorama nieuwsbulletin

* Gerucht: de laatste Harry Potter film, 'The Deathly Hallows', wordt mogelijk in tweeën geknipt. Het boek zou te groot zijn om in één film te proppen. Een goede mogelijkheid, al was het alleen maar vanwege marketing-doeleinden, maar dergelijke berichten werden (ten onrechte) ook al bij eerdere Potter-films gehoord.
* 'Terminator: The Sarah Connor Chronicles' heeft zondag zijn debuut gemaakt op de Amerikaanse tv-zender Fox. Het was de best bekeken Fox-pilot van de afgelopen drie jaar. Als je reality-series niet meetelt zelfs van de afgelopen acht (!) jaar. Blijkbaar zit er toch nog leven in de Terminator-franchise.
* Afgelopen zondag zijn eveneens de Golden Globes uitgereikt. De schrijversstaking maakte het geheel tot een wat soberder ceremonie dan gebruikelijk. 'Atonement' werd uitgeroepen tot beste film, Julie Christie tot beste actrice en Daniel Day-Lewis tot beste acteur. Marion Cotillard, die ik in een van mijn eerste blogposts nog voordroeg voor een prijs, werd eveneens onderscheiden. Gerechtigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!