maandag 15 april 2024

Voetbalteams en schoolroosters

De avonturen van Puckie en Sofietje

Afgelopen week werd in Puckies klas de indeling van de schoolvoetbalteams bekendgemaakt. Het toernooi is zo populair dat er in Puckies klas twee (jongens)teams gevormd konden worden, die ook nog eens in dezelfde poule zitten. Het moet deze week wel heel raar lopen, wil er niet eentje doorgaan naar de finale... (Bij de meisjes is voetbal iets minder in trek en wordt er een gezamenlijk team gevormd van de drie klassen.) 

Voor Sofietje was afgelopen week de week waarin haar nieuwe rooster inging, met gemiddeld wat langere schooldagen als gevolg. Ook werden we alvast voorbereid op ingrijpende wijzigingen in het lesrooster komend jaar, waarbij lesuren worden opgerekt naar 80 minuten, met meer gelegenheid om op school alvast je huiswerk te maken en met een andere indeling van de toetsweken. Wordt vervolgd...

In het weekend was er natuurlijk de leuke wedstrijd tegen Excelsior, met een klinkende overwinning voor Puckies team. Helaas net een doelpuntje te weinig voor de pannenkoeken-challenge, al stonden die 's avondswel op het menu als krachtvoer voor papa. Zondag was het uiteraard tijd om papa aan te moedigen bij de marathon, waar traditiegetrouw een grote schare familie en vrienden op afgekomen was. Alleen het gezamenlijk ophalen van het startnummer liet Puckie dit jaar aan zich voorbij gaan. Volgend jaar dan maar weer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!