maandag 16 mei 2022

School, voetbal en familie

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was de week van... terug naar school natuurlijk! De schoolweek na de meivakantie begon voor Puckie en voor Sofietje met nieuwe groepjes in de klas. Voor Sofietje was dat allemaal van ondergeschikt belang: zij heeft de hele week uitgekeken naar het schoolkamp! (Vandaag begonnen, volgende week verslag.) Zo erg naar uitgekeken dat ze zaterdag al zo'n beetje klaar was met alles inpakken...

Puckie is bezig aan de laatste wedstrijden en trainingen van het seizoen, dus er wordt alvast wat vooruitgekeken naar het volgende seizoen. Twee van zijn teamgenootjes (de jongste) blijven komend jaar in de JO8 voetballen, dus zijn team zal er sowieso wat anders uit gaan zien. Puckie gaat waarschijnlijk met de rest van zijn team mee naar de JO9, hoewel hij gezien zijn leeftijd ook in de JO10 terecht zou kunnen. Nog even afwachten, waarschijnlijk horen we pas na de zomer de definitieve indeling.

Het weekend stond in het teken van een kleine familiereünie: mijn zusje werd 40 (!) en voor het eerst sinds corona kon dat weer eens uitgebreid gevierd worden. Een bijzonder jubileum, een leuke gelegenheid voor papa om weer eens wat bij te kletsen met al zijn ooms en tantes en voor Puckie en Sofietje een mooie kans om hun nichtjes en neefje weer eens wat beter te leren kennen. Op naar de volgende reünie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!