maandag 1 november 2021

Fotograaf, Halloween en... wintercross?!

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was de week van... de schoolfotograaf! Op maandag, woensdag en vrijdag mochten Puckie en Sofietje in hun mooiste kloffie komen opdraven voor de schoolfoto's van Groep 7, Groep 4 en een gezamenlijke foto. Toevallig stond er voor Puckie op dinsdagmiddag al een bezoek aan de kapper gepland, dus hij is fris geknipt op de foto gegaan. Voor Sofietje was de grote uitdaging om haar haar netjes te houden voor de foto's, aangezien die genomen werden op de dagen dat ze ook gymles had...

Het was ook de week van Halloween, hoewel dat meer iets voor Puckie was dan voor Sofietje. (Sofietje is bij de vorige editie, in 2019, erg geschrokken vanwege een wat ondoordachte actie van een feestvierder en sindsdien vindt ze er weinig meer aan.) Samen met een vriendje trok Puckie zaterdagavond door de wijk, geschminkt en wel, om zoveel mogelijk snoep binnen te halen. Missie geslaagd. Daarnaast was het ook de week week waarin Puckie iedereen verbaasde door zich aan te melden voor de wintercross, een hardloopwedstrijd nota bene.

Ten slotte was het dan eindelijk ook de week waarin we met Sofietje naar de optometrist zijn gegaan. (Serieus, als je ooit een carrièreswitch overweegt, optometristen zijn schaars en veelgevraagd!) Zoals verwacht: Sofietje heeft inderdaad een bril nodig, maar met een sterkte van -1,5 lijkt de 'schade' mee te vallen. Met een beetje geluk heeft ze nog voor haar verjaardag de bril in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!