maandag 14 juni 2021

Zwemmen, testen, prikken en kamperen

De avonturen van Puckie en Sofietje

De week begon met goed nieuws! Na afloop van zijn zwemles op de maandagmiddag kreeg een dolblije Puckie een briefje mee naar huis: hij mag (op 26 juni) afzwemmen voor zijn B-diploma! Dat is dan ongeveer een jaar na zijn A-diploma. Dat is een flink stuk trager dan bij Sofietje destijds, hoewel dat in dit geval vooral aan de vertraging door corona te wijten is. 

Corona, of het vermoeden daarvan, was ook de reden dat Puckie dinsdag een dagje thuis bleef. Een flinke verkoudheid is al reden genoeg om niet naar school te gaan en om je te laten testen. Puckies coronatest op dinsdag was gelukkig negatief, maar zijn aanhoudende verkoudheid en zijn regelmatig terugkerende bloedneuzen doen ons vermoeden dat ons ventje last heeft van hooikoorts. Gelukkig wel een stuk minder vervelend dan corona natuurlijk.

Het was natuurlijk ook de week van: de verjaardag van Mrs Attorama! De paar dagen ervoor werd er al geheimzinnig geknutseld en werden er 'ineens' uitstapjes gemaakt naar diverse winkels. De feestelijkheden werden bekroond met een heerlijk ijsje op het terras. De dag erna was het ook reden voor een feestje: Mrs Attorama en ik kregen allebei onze eerste vaccinatie. Op verschillende locaties en verschillende tijden, dat wel.

De week werd afgesloten met een bezoek aan de camping waar opa en oma al enige tijd verblijven - en dat zal nog wel even duren ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!