maandag 7 juni 2021

Wat een verandering allemaal...

 De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was de week van... de kennismaking met de Onder 8. Puckie mocht afgelopen week op maandag voor het eerst meetrainen met wat na de zomer zijn nieuwe team wordt. Binnen vijf minuten had hij al meer over dribbelen geleerd dan al die weken daarvoor. Puckie vond het leuk om mee te doen, al vond hij zelf de training op woensdag (bij de mini's) leuker. Daar zal hij dan toch echt aan moeten gaan wennen... Op zaterdag was het bij de voetbalclub ook meteen weer een stuk drukker, nu de coronaregels grotendeels teruggedraaid zijn en er weer wedstrijden gespeeld mogen worden.

Het was ook de week dat opa en oma op vakantie gingen, dus de komende tijd zijn Puckie en Sofietje op dinsdagmiddag weer gewoon thuis bij papa en mama. Gelukkig is het weer ook ineens zomers geworden, dus buitenspelen behoort ook weer tot de mogelijkheden. Dat zomerse weer zorgde er ook voor dat de moestuin ineens 'aan' lijkt te staan en er van alles uit de grond schiet - opmerkelijk genoeg meer in de bakken van Puckie en Sofietje dan in die van papa en mama. 

Puckie vindt zichzelf inmiddels zo groot dat hij best zelf in een boek kan lezen voordat hij naar bed gaat - daarbij meteen handig profiterend van het staartje van de Boekenweek - maar natuurlijk wil hij dan wel eerst nog voorgelezen worden. Helaas was het ook de week waarin Sofietje op vrijdag thuis moest blijven omdat ze verkouden was en dus voor de zekerheid op corona getest moest worden. Verder had ze geen klachten, geen keelpijn of andere symptomen, dus toen 's avonds de negatieve uitslag kwam, was dat niet echt een verrassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!