maandag 31 mei 2021

Lezen, lego en feestjes

De avonturen van Puckie en Sofietje

Sofietje had twee verjaardagen afgelopen week. Of liever: het verjaardagsfeestje van een vriendinnetje (dat vanwege de versoepelingen een weekje was uitgesteld) en de verjaardag van een van haar beste vriendinnen. Dat laatste was eigenlijk bedoeld als alleen maar even gauw een cadeautje langs brengen, maar het eindigde met marshmallows roosteren en een ritje in een Porsche!

Puckie had afgelopen week twee vriendjes (een tweeling) te spelen bij ons thuis. Gedrieën vielen ze meteen aan op de verzamelde legosteentjes en kwamen met even later met een geheel zelfverzonnen, onbewoond eiland op de proppen. Geïnspireerd door 'Lego Masters' misschien? 

Ook heeft Puckie afgelopen week samen met papa 'The Hobbit' uitgelezen. Hij vond de klassieker erg leuk, al greep een zeker sterfgeval op het einde van het boek hem nogal aan. Hoe nu verder? Mrs Attorama vindt Harry Potter wel wat voor hem, maar daar ben ik persoonlijk niet zo'n fan van. Zelf lijkt Puckie vooral verder te willen met 'In de ban van de ring'...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!