zondag 5 juni 2016

Trois baguettes

Papa wilde er vanmorgen even snel tussenuit knijpen om stokbrood te halen, maar Sofietje wilde per se mee. Heel netjes zei ze “trois baguettes”. Ze was heel trots, papa ook, en de rest van de dag vroeg ze steeds om Franse woordjes. Onderweg naar de stacaravan van opa en oma – het hele stuk – maakte Sofietje pardoes nog een paar vriendinnetjes.

’s Morgens met zijn allen naar het zwembad. De badmeesters waren opnieuw streng: geen luchtbedjes in het zwembad en de wielen van de buggy moeten worden schoon’gespoeld’ bij binnenkomst. De overburen bleken een ziek zoontje te hebben. Alle apotheken in de buurt zijn dicht – zondag – dus we hebben ze wat paracetamol gegeven.

’s Middags een kijkje genomen in Beach Garden, het andere uiteinde van het park. Dat was nog een behoorlijk stuk lopen. Het zwembad daar bleek erg groot, erg massaal en zodoende iets lastiger om het overzicht te behouden en de bengels in de gaten te houden.

Sofietje wilde graag bij opa en oma eten en slapen. Dus: zo gezegd, zo gedaan. Wel kwam ze nog een paar keer teruglopen om iets te vragen of iets te vertellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!