zaterdag 4 juni 2016

Enclave

Een redelijk rustige nacht, al waren de bengels wel al om 06:15 uur wakker. Na twee dagen reizen hadden we eigenlijk verwacht dat ze iets meer zouden uitslapen. We zijn de dag rustig begonnen met een spelletje: we konden pas om 08:00 uur terecht in het winkeltje om brood te halen. Dat is nog best een stukje lopen…

Vanmorgen naar het strand gegaan, dat heerlijk dichtbij zit. Puckie en Sofietje gingen schelpen zoeken, naar zee hollen en dan gauw weer terug. Er blijken veel Engelsen en Duitsers op het park te zitten. We zitten zelf midden in een Duitse enclave. Opvallend: veel gezinnen met drie kinderen.

’s Middags kwamen opa en oma aan. Die zitten een klein stukje verderop, maar wel dichtbij genoeg voor Sofietje om zelf naar de stacaravan te lopen. Puckie wil dat ook wel, maar is daar nog net even te klein voor.

Mama en oma gingen ’s middags boodschappen doen, terwijl papa en opa met de bengels naar het zwembad gingen. De badmeesters zijn streng: papa moet een andere zwembroek aan. Het avondeten was wat later dan gepland, aangezien mama en oma verkeerd gereden waren…

De avond bracht wat slecht weer met zich mee. Donder in de verte. De jongens van SelectCamp kwamen waarschuwen voor grote hagelstenen, maar uiteindelijk viel alles in de praktijk reuze mee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!