maandag 16 december 2013

Puckie, week 3

Het was de week van de onderzoeken. En de darmkrampjes. Vooral die. Om bij het eerste punt te beginnen: de afgelopen week was goed voor het kennismakingsgesprek tussen Puckie en het consultatiebureau, de gehoortest (bij een andere vestiging van datzelfde consultatiebureau en de standaard controle bij de polikliniek kindergeneeskunde. Dat was nog een hele uitdaging voor Mrs Attorama, in haar eentje, zelfs zonder onze andere ukkepuk.

N.B. Bij de controle in het ziekenhuis bleek Puckie 1 centimeter korter te zijn dan bij zijn geboorte. We hebben (vermoedelijk, hopelijk) geen krimpend kind, maar waarschijnlijk komt dit doordat de meting bij de geboorte wat minder nauwkeurig was dan gedacht. Dus we kunnen alle geboortekaartjes terughalen en opnieuw versturen...

De darmkrampjes waren de andere rode draad deze afgelopen week, met zaterdagavond als ongekende dieptepunt. (Groep 9, ik maak het goed. Beloofd!) Sindsdien lijkt het wat beter te gaan, dus hopelijk is onze jongen daar eind van de week vanaf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!