zaterdag 23 juni 2012

De terugreis, deel 1


Snelle hap in Nancy.

Net zoals op de heenreis: vertrokken om 09.10 uur. We werden uitgezwaaid door opa en oma, die nu twee weken zonder hun kleinkind moeten. Zouden ze dat redden? Ik vermoed van niet. Onze terugreis begon met richting Montélimar te rijden (inclusief uitzicht op een kerncentrale) en daarna de Route Soleil richting het noorden te rijden. Eerste richtpunt: Lyon.

Onze kleine meid had het niet zo naar haar zin achterin. Misschien ging het eerste flesje wat te snel naar binnen? Of misschien moest ze even afkicken van alle aandacht van de afgelopen twee weken? Hoe dan ook, pas toen papa of mama op de achterbank naast haar plaatsnam, ging het weer een beetje.

Het eerste deel van de terugreis verliep voorspoedig, geen file en slechts één keer werkzaamheden. Wel leverde het eerste tolpoortje wat vertraging op toen ineens twee rijen auto’s moesten invoegen. Onze overnachting vond plaats in het Campanile hotel in Nancy. Bij binnenkomst een grote reclamefolder over hoe goed het restaurant wel niet is. Helaas, wat blijkt: het restaurant is gesloten in het weekend. Dan maar een snelle hap.


Grotere kaart weergeven

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!