maandag 26 september 2011

Week 34

Vandaag gaan we week 34 van de zwangerschap in. We hebben dus nog zo'n zes weken te gaan, als Baby Attorama zich een beetje aan het schema houdt. Heel veel bijzonders is er eigenlijk niet te melden: geen rare klachten of vreemde symptomen. Eigenlijk verloopt alles keurig via het boekje, zonder noemenswaardige uitschieters. Alleen begint de buik een beetje erg in de weg te zitten...

Mrs Attorama heeft vandaag haar laatste werkdag gehad voordat haar verlof ingaat. Die kan zich vanaf morgen dus in alle rust gaan voorbereiden op de bevalling. Alle babykleertjes wassen – zonder wasverzachter heb ik begrepen – en de inrichting van de babykamer definitief in orde brengen. Vreemde gewaarwording dat Mrs Attorama pas in 2012 weer naar haar werk gaat – en dat Baby Attorama dan al tweeĂ«nhalve maand oud is!

Ouderschapsverlof uitrekenen is overigens nog best ingewikkeld. Het aantal uur per week dat je kunt/mag opnemen is nog wel te doen, maar als de werkgever met aanvullende eisen komt aanzetten over minimale en maximale aantallen uren en periodes, begint het mij wat te duizelen. Gelukkig kunnen we, indien nodig, terugvallen op de ervaring bij de afdeling Personeelszaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!