maandag 23 mei 2011

Week 16

Het grote nieuws is er uit en ik ben blij dat ik het er op dit blog nu gemakkelijk over kan hebben. Vandaar de nieuwe categorie: Baby Attorama. (Zie onderaan dit bericht en in de rechterkolom.) Bij ons thuis ook wel bekend als "Wimpie". En nee, dat wordt niet de definitieve naam. Mrs Attorama maakt het goed. Weinig tot geen klachten, afgezien van een geleidelijk uitdijend buikje. We zitten nu in de 16e week van de zwangerschap, met 7 november als uitgerekende datum.

Zaterdagmiddag stond in het teken van winkelen voor Wimpie. Op een zaterdagmiddag naar een zaak met babyspullen? Een winkel die ook nog eens actieweek heeft? Laten we zeggen dat we niet de enige waren. Bij iedere stap die de verkoopsters zetten, werden ze haast besprongen door een horde klanten. Tot die klanten erachter kwamen dat ze zich gewoon konden melden bij de balie en dat ze dan automatisch een verkoopster kregen toegewezen.

De korte samenvatting is dat we afgelopen zaterdag een kinderwagen en een autostoeltje hebben gekocht. De lange variant is dat we voor het bedrag waar een gemiddeld gezin in de bijstand een maand van zou kunnen leven, een hele waslijst aan spullen hebben gekocht. Een paar 'adapters' om het autostoeltje op de kinderwagen te kunnen zetten bijvoorbeeld. Of een voetenwarmer. (Geen koude voetjes voor Wimpie in de winter.) En dan iets vergelijkbaars, maar omgekeerd natuurlijk, voor in de zomer.

Gelukkig hoeven we pas bij de levering – begin september, ook zoiets – de rest van het bedrag te betalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!