donderdag 14 april 2011

Alle tijd

Castingdirecteur Job Gosschalk wilde ook wel eens een film regisseren en heeft met 'Alle tijd' zijn eerste speelfilm afgeleverd. Maarten (een rol van Paul de Leeuw) heeft altijd voor zijn jongere zusje Molly (Karina Smulders) gezorgd en wanneer zij gaat samenwonen met haar vriend, krijgt Maarten door dat hij ook eens werk moet maken van zijn leven. De afwisselend komische en satirische situaties die dit oplevert, veranderen gaandeweg wanneer het verhaal een serieuze wending neemt.

De trailers van 'Alle tijd' geven een misleidend beeld en wekken ten onrechte de indruk dat het een topzware film is. De ziekte van Molly krijgt niet zoveel tijd toebedeeld als je zou verwachten. In plaats daarvan schotelt 'Alle tijd' de kijker een leuke mix voor van drama, komedie en satire. En, een niet geringe prestatie: voor het eerst in een film vergat ik dat ik naar Paul de Leeuw zat te kijken.

Nieuwe trailers:
* Something Borrowed (nog geen releasedatum). Liefde en vriendschap liggen dicht bij elkaar bij Kate Hudson, Ginnifer Goodwin en Colin Egglesfield.
* Water for Elephants (release op 5 mei). Liefde in het circus, met Reese Witherspoon en Robert Pattinson.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!