dinsdag 18 mei 2010

Sneak preview: A Nightmare on Elm Street

Vanavond voor het eerst sinds tijden weer eens bij de sneak preview in Pathé De Kuip geweest. We kregen 'A Nightmare on Elm Street' voorgeschoteld. Dat is dus twee dagen eerder dan de rest van Nederland. In deze reboot van de Nightmare-reeks neemt Jackie Earle Haley de iconische rol van Freddy Krueger over van Robert Englund. Oorspronkelijke bedenker Wes Craven is ook al niet van de partij. Daar moeten dan wel goede redenen voor zijn, toch?

Nou, ik heb die niet kunnen ontdekken. 'A Nightmare on Elm Street' verloopt volgens het bekende patroon, waarbij een groepje tieners langzaamaan wordt uitgedund en aan de messen van Freddy wordt geregen. Niemand gelooft de tieners, totdat het (bijna) te laat is. Nergens is enige verrassing of bijzondere plotwending te ontdekken. 'A Nightmare on Elm Street' is een aardige horror, met een paar leuke schrikmomenten, maar voegt helemaal niets toe aan de bestaande reeks.

Nieuwe trailers:
* The Twilight Saga: Eclipse (release op 30 juni). Het derde deel uit de Twilight-reeks, waarbij het conflict tussen vampiers en weerwolven verder oploopt.
* Predators (release op 15 juli). Adrien Brody, Laurence Fishburne en meer opvallend grote namen in dit vervolg. N.B. Het is dus géén remake.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!