donderdag 22 oktober 2009

The Argent Champion

PTR
Uit de PTR-patchnotes blijkt dat in 3.3 het verzamelen van reputatie in Northrend een stuk gemakkelijker wordt. Ook kun je de head- en shoulder-enchants voortaan doorgeven aan je alts. Met Tiro, Grimstrike en Shacklebolt hoef ik dus niet bijvoorbeeld de volledige grind te doen bij Sons of Hodir. WoW lijkt bezig aan een alt-vriendelijke opmars: alles wordt gemakkelijker gemaakt wanneer je met je eerste personage iets bereikt hebt. Nu is het hopen op iets vergelijkbaar voor BC-reputaties...

Retro met Atto
Met Atto een paar daily heroics gedaan en vooral veel oude content. Voordat in 'Cataclysm' de wereld definitief verandert, wil ik nog een paar gouwe ouwe bezoeken. Dat betekende dus een paar bezoeken aan Stratholme en Scholomance, waar ik op level 60 met Rama en Atto heel wat uurtjes gesleten heb. Het opdoen van reputatie bij The Argent Dawn, wat oorspronkelijk een kwestie van maanden was, was nu in enkele dagen gepiept. Met een mooie titel als beloning: Atto, the Argent Champion.
Helaas kan niet hetzelfde gezegd worden voor The Cenarion Circle. De snelste manier om daarvoor reputatie te verzamelen, is het inleveren van Encrypted Twilight Texts. Die zijn echter op het veilinghuis niet te vinden, op geen enkel moment de afgelopen week. Ik vraag mij eerlijk gezegd af of er nog iemand is die deze content doet. Typ op ieder willekeurig moment "/who Silithus" in en je zult zien dat er geen enkele speler meer in deze zone is. Dat wordt dus gewoon ouderwets zelf de handen uit de mouwen steken met Atto.

Veteraan Grimstrike
Met Grimstrike, level 74 intussen, heb ik de afgelopen week vooral gespendeerd aan het afmaken van de resterende quests in Howling Fjord – dat wil zeggen, alle voor zover die bijdragen aan Grimstrikes reputatie bij Horde Expedition – en natuurlijk de Wrathgate-reeks. Daarmee is Grimstrike de derde veteraan van deze bijzonder mooi gemaakte serie. Het gebruik van de vliegmachine maakte het afronden van de reeks een stuk makkelijker. Je gaat je bijna afvragen hoe mensen dat 'vroeger' deden… Ik werd al aangesproken door een verbaasde level 72 speler die zich afvroeg waarom hij zijn flying mount niet kon gebruiken en ik wel.

Erfgenaam Shacklebolt
Shacklebolt profiteert enorm van zijn heirloom-items. Een paar korte speelsessies, vooral in Dustwallow Marsh maar ook met een onverwacht bezoek aan Zul'Farrak, hebben deze enchanting shaman al naar level 44 gebracht. Dustwallow is er enorm op vooruit gegaan sinds de eerste keer dat ik er was. Laten we eerlijk zijn, Horde-spelers kwamen daar alleen maar om een paar boeken voor First Aid op te pikken en op level 60 voor Onyxia. De quest-serie rond de afgebrande herberg Shady Rest Inn, die ongelooflijk onbevredigend op zijn einde liep, heeft eindelijk een passend vervolg gekregen.

Atto:
* What the Eck?
* The Argent Dawn
* The Argent Champion
* 25 Exalted Reputations
* Band of Channeled Magic

Shacklebolt:
* Zul'Farrak
* The Mask Task
* That Sparkling Smile

Grimstrike:
* Veteran of the Wrathgrate

2 opmerkingen:

Laat een reactie op dit bericht achter!