zaterdag 8 augustus 2009

Attorama nieuwsbulletin

Films:
* Een interview met regisseur Guy Ritchie over 'Sherlock Holmes' en met hoofdrolspelers Robert Downey Jr en Rachel McAdams.
* James Cameron ontzenuwt persoonlijk de geruchten dat 'True Lies 2' volgend jaar begint met de opnames, zodra Arnold Schwarzenegger weer beschikbaar zou zijn.
* Renny Harlin verfilmt het recente conflict tussen Rusland en Georgië. De opnames beginnen in september.
* Sam Worthington vervangt Tom Cruise als mannelijke hoofdrolspeler in 'The Tourist'. Ook met Charlize Theron.
* Eric Bana geeft details over zijn nieuwste film 'The Time Traveler's Wife', de remake van 'Mad Max' en hoe hij denkt over een mogelijke terugkeer naar 'Hulk' en 'Star Trek'.

* De eerste trailer van Peter Jacksons 'The Lovely Bones', gebaseerd op de gelijknamige roman van Alice Sebold.
* Appian Way, de productiemaatschappij van Leonardo DiCaprio, werkt aan een gothische versie van Roodkapje. Ik zeg: wtf?
* James McTeigue, regisseur van het fabuleuze 'V for Vendetta', werkt aan 'The Raven', over de laatste dagen uit het leven van Edgar Allen Poe.
* Ridley Scott en Leonardo DiCaprio buigen zich over de verfilming van Aldous Huxleys 'Brave New World'.
* Nog meer castleden voor 'Machete': Lindsay Lohan, Jessica Alba, Steven Seagal en Michelle Rodriguez.

* Slechts een select aantal filmcritici is uitgenodigd om 'G.I. Joe' te recenseren. Dat voorspelt weinig goeds over de kwaliteit.
* Budd Schulberg is overleden, de met een Oscar bekroonde scriptschrijver van 'On the Waterfront'. Omstreden wegens zijn getuigenissen in de Amerikaanse heksenjacht op binnenlandse communisten.
* John Hughes is overleden, de man achter onder meer 'Ferris Bueller's Day Off', 'The Breakfast Club' en 'Home Alone'.
* 'Mission: Impossible 4' heeft een paar scriptschrijvers toebedeeld gekregen, Josh Applebaum en André Nemec, die bij 'Alias' ook al met J.J. Abrams samengewerkt hebben.

Tv-series:
* Na acht seizoenen 'American Idol' houdt Paula Abdul het voor gezien. Juryleden Simon Cowell, Randy Jackson en presentator Ryan Seacrest keren wél terug.
* Niet echt nieuws, meer een suggestie: met alle remakes van de laatste tijd, waarom geen nieuwe versie van 'Twin Peaks'?
* Bryan Singer ontwikkelt een zesdelige miniserie over het jaar 2012, waarin de kalender van de Maya's eindigt en de wereld zou vergaan.
* In het nieuwe seizoen van 'Supernatural' is een gastrol weggelegd voor… Paris Hilton, als een demonische versie van zichzelf.

Muziek:
* Robbie Williams komt in november met een nieuw album, 'Reality Killed the Video Star', de opvolger van 'Rudebox' uit 2006.
* Jack White komt volgende week met een solosingle, 'Fly Farm Blues', die beschikbaar is via iTunes en op vinyl.
* Gitarist Wes Borland is uitermate tevreden over de vorderingen rond het nieuwe album van Limp Bizkit.
* Dave Grohl (Foo Fighters) en Josh Homme (Queens of the Stone Age) hebben hun krachten gebundeld in de nieuwe groep Them Crooked Vultures.
* Red Hot Chili Peppers' drummer Chad Smith profiteert van de rustperiode van de band en komt binnenkort met een soloalbum.
* Steven Tyler is tijdens een concert van Aerosmith van het podium gevallen.
* Een groot feest ter herdenking van het 40-jarige jubileum van Woodstock gaat helaas niet door: er zijn geen sponsors te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!