maandag 1 juni 2009

Attorama nieuwsbulletin

* De game-verfilming 'Castlevania' lijkt niet door te gaan. Ik vond de combinatie met Paul W.S. Anderson eerlijk gezegd ook al wat vreemd.
* Het einde van de remakes en de reboots is nog niet in zicht: nu is het blijkbaar de beurt aan 'Alien'. Ik voorspel eveneens een remake van 'Alien Vs. Predator'.
* Bruce Greenwood, captain Pike, over de richting die mogelijke vervolgen op 'Star Trek' volgens hem zouden moeten hebben.
* Een interview met Pete Docter, de regisseur van Pixars 'Up', onder meer over de uitdaging om van een bejaarde man een actieheld te maken..
* Ook 'Buffy' lijkt toe te zijn aan een remake – het is immers al 6 jaar geleden dat de laatste aflevering werd uitgezonden – maar dan zonder het team dat de tv-serie zo succesvol maakte.
* 'Twilight' is de grote winnaar geworden van de MTV Movie Awards, op de voet gevolgd door 'High School Musical 3'. Over referentiekaders gesproken.
* Paul Verhoevens nieuwe project heet 'The Surrogate' en handelt over een niet alledaagse draagmoederschap.
* Een interessant gerucht dat zowel op een film van 'Deadpool' als 'Daredevil' kan slaan, met mogelijk een BSG-actrice in de hoofdrol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!