dinsdag 5 mei 2009

Children's Week Patron

Noblegarden was nog niet goed en wel achter de rug of Children's Week begon al. Voor je 'adoptiekind voor een week' is slechts een handjevol quests te doen, maar dit jaar is er voor het eerst een flinke bubs achievements aan gekoppeld. Zodoende is de lijst deze week een stuk uitgebreider dan gebruikelijk. De beloning mag er zijn: Atto mag zich vanaf deze week 'patron' noemen. (Toevallig op dezelfde dag dat ik ook peetoom werd.)

Children's Week heeft ook een paar specifieke PvP-achievements. (Voor mij was het de eerste keer sinds de invoering van de achievements dat ik aan PvP gedaan heb, zoals aan onderstaande lijst te zien is.) Deze PvP-vereisten vond ik wat minder geslaagd, aangezien je op die manier dingen voor je teamgenoten weg aan het kapen bent in plaats van dat je samenwerkt om een gemeenschappelijke vijand te verslaan.

Daarnaast: deze week met Atto dual-spec uitgeprobeerd. Naast een frostfire-build kan ik met Atto nu ook spelen met een arcane-build. Ik moet nog een goede spell-rotatie uitzoeken voor arcane, het is alweer enige tijd geleden dat ik met zo'n build gespeeld heb. Tips zijn van harte welkom.

Achievements en items:
* Argent Valor
* Dual Talent Specialisation
* The Wyrmrest Accord
* 15 Exalted Reputations
* Sandals of Crimson Fury
* Reins of the Red Drake
* Tome of Polymorph: Black Cat

Specifiek dankzij Children's Week:
* Hail to the King, Baby
* Home Alone
* A Simple Re-Quest
* Take a Chill Pill
* Storm Capper
* Daily Chores
* The Grim Reaper
* Alterac Valley Victory
* Damage Control
* Bad Example
* School of Hard Knocks
* For the Children
* Egbert's Egg
* Piglet's Collar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!