woensdag 1 april 2009

Heenreis


Onze vlucht vertrok rond 13.00 uur van Schiphol, met een beetje vertraging. Aan ons lag het niet – wij waren prima op tijd. Zo'n 8,5 uur en 6.200 kilometer verder landden we in Washington. Afgezien van wat turbulentie in het laatste uur was het een prima vlucht.
* Controle door de douane op Washington Dulles was slopend, langzaam en moeizaam. Half vier geland, half zes door de douane. Van de drie uur overstaptijd voor de vlucht naar Miami bleef uiteindelijk minder dan een uurtje over. We hebben een irisscan ondergaan en onze vingerafdrukken zijn digitaal geregistreerd – maar de douanier feliciteerde ons wel met ons huwelijk.
* Even na half tien – plaatselijke tijd – waren we in Miami. Bij het ophalen van de huurauto werd ons gevraagd of we liever geen grotere auto wilden – we hadden de kleinste klasse. Die bleek uiteindelijk haast een meter langer te zijn dan onze eigen Skoda… We hebben bij het autoverhuurbedrijf meteen ook maar even een GPS gehuurd. Die bewees meteen zijn waarde door ons in één keer goed naar het hotel te sturen. Rond middernacht kwamen we aan, na een lange reisdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!