dinsdag 3 februari 2009

Attorama nieuwsbulletin

* De plannen waren er al langer, zij het in iets andere vorm, maar hij komt er dan toch: de derde Pathé-bioscoop in Rotterdam.
* Aaron Sorkin werkt aan een rechtbankdrama over Guantanamo Bay, met George Clooney als kandidaat voor de hoofdrol.
* In de categorieën remakes en jeugdsentiment: de eerste teaser van 'GI Joe'. Ziet eruit als een onvervalste popcornfilm.
* Rachel McAdams is gespot op de set van 'Sherlock Holmes' en speelt waarschijnlijk de rol van Irene Adler.

* Bah. De geruchten over nóg een Rambo-film, op Amerikaanse grond deze keer, blijken helaas behoorlijk hardnekkig te zijn.
* Emily Blunt is wegens andere verplichtingen misschien niet in staat om in 'Iron Man 2' te verschijnen als Black Widow.
* De opnamen van 'Spider-Man 4' staan voorlopig gepland voor 2010 en waarschijnlijk zal er in Detroit gefilmd worden.
* Eveneens in de categorie remakes: John Stevenson wordt genoemd als de regisseur van een 'He-Man and the Masters of the Universe'.

* John Orloff, schrijver van 'A Mighty Heart', gaat zich bezighouden met biopic over Ian Fleming.
* Adam Sandler heeft een kleine, maar belangrijke rol toebedeeld gekregen in 'The Green Hornet'.
* FOX heeft zich, na het in de pers breed uitgemeten vertrek van Disney, opgeworpen als nieuwe producent van de Narnia-reeks.
* Warner heeft naar verluidt plannen voor een reboot van 'Tomb Raider', amper tien jaar nadat het origineel verscheen…
* In de categorie 'huh?': Mathijs van Heijningen als regisseur van een door Ronald D. Moore geschreven remake van 'The Thing'.

* Nog een keer in de categorie remakes: na het vertrek van John Singleton wordt nu Joe Carnahan genoemd als regisseur van 'The A-Team'.
* Jeugdsentiment: Mr Big werkt aan een reünie. Opvallend: het zou slechts gaan om een beperkt aantal reünieconcerten in Japan.
* De schoorsteen moet toch roken: een onwaarschijnlijk duet tussen Bob Dylan en The Black-Eyed Peas voor een groot colamerk.
* Na bijna drie jaar met soloprojecten bezig te zijn geweest, zijn de leden van The Strokes samen de studio ingedoken voor hun vierde album.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!