maandag 26 januari 2009

Trouwkaarten besteld

De trouwkaarten zijn besteld! Dit weekeinde het definitieve ontwerp goedgekeurd en even alles nagelopen. Hier en daar zat er nog een enkel typfoutje in, verder alles orde. Waarschijnlijk worden ze eind van de week geleverd. Dan hebben we volgens de etiquette nog ongeveer twee weken om ze te versturen. Dat moet toch voldoende tijd zijn voor het vouwen, knippen, plakken en schrijven – zou je denken…

Ook het ontwerp voor de receptielijst ligt vast; we moeten alleen nog even de definitieve bestelling doorgeven. Dit weekeinde eveneens een uitgebreide blik gehad in het fotoalbum van de Barellen. Dat gaf alvast een paar leuke ideetjes voor ons eigen album. De fotolocatie deed mij overigens veel denken aan de foto’s die ik zelf een week later bij mijn zusjes bruiloft heb gemaakt. Leuk en spannend om te bedenken dat we over ietsje meer dan twee maanden zelf ook zo staan.

Vrijdag 6 februari wordt een drukke dag. Ten eerste gaan we die dag bij de gemeente Sliedrecht alles doorspreken voor de ceremonie. Daarna gaan we bij de Raedtskelder in Dordrecht langs om alle dingen voor de lunch, het diner en het feest te regelen, inclusief de bruidstaart. Als we daar toch zijn, kunnen we meteen even uitkijken naar een mogelijke binnenlocatie voor de foto's. Op de terugweg de bedankjes ophalen en dan hebben we er weer een productieve dag op zitten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!