woensdag 15 oktober 2008

Huwelijksreis

Dit weekeinde bij het reisbureau langsgegaan om een eerste stapel reisgidsen te halen voor de huwelijksreis. Dat bleek minder makkelijk dan gedacht: eind maart, begin april is een moeilijke tijd voor de reisbranche en er zijn nog nauwelijks reisgidsen beschikbaar. De eerste inventarisatie gaf de Canarische Eilanden een voorsprong, met Gambia als outsider. Een collega tipte de Kaapverdische Eilanden.

Het kiezen van een huwelijksreis is een lastige opgave. Enerzijds wil je er iets bijzonders van maken; iets wat uitstijgt boven een gewone vakantie. Twee weken aan het strand kan altijd nog. Je wilt je huwelijksreis toch een uniek karakter meegeven. Dat is dus iets wat sterk in het nadeel zou spreken van de Canarische Eilanden.

Anderzijds moet het natuurlijk wel enigszins betaalbaar blijven. De Kaapverdische Eilanden hebben een aantrekkelijk klimaat in de laatste week van maart, eerste week van april en voldoen zeker aan de bijzondere karaktereigenschappen. De bijbehorende kosten spreken echter weer duidelijk in het nadeel van deze locatie.

Kortom, er valt nog veel te kiezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!