vrijdag 5 september 2008

Toevallig...

Vanavond in Pathé Scheveningen naar 'The Accidental Husband' gegaan. (Op speciaal verzoek van Mrs Attorama, in ruil voor een bezoek aan 'Hellboy 2' volgende week.) Een romantische komedie met radiopsycholoog Uma Thurman die op het punt staat te trouwen met uitgever Colin Firth, maar die dan op niet geheel ontoevallige wijze brandweerman Jeffrey Dean Morgen tegenkomt.

'The Accidental Husband' is niet echt slecht te noemen, maar is weinig bijzonder en erg voorspelbaar. Thurman, Firth en Morgan doen hun best, maar erg veel hebben hun rollen niet om het lijf. Een toevallige ontmoeting hier, een onwaarschijnlijke plotwending daar en uiteindelijk overwint de ware liefde.

Nieuwe trailers
* Nights in Rodanthe (release op 13 november). Richard Gere probeert het leven van de ongelukkig getrouwde Diane Lane op te vrolijken.
* Bride Flight (release op 16 oktober). De langverwachte terugkeer van Rutger Hauer naar de vaderlandse cinema.
* The Women (release op 27 november). Letterlijk en figuurlijk een vrouwenfilm: in de trailer is geen man te bekennen, zelfs niet in de achtergrond.
* Radeloos (release op 2 oktober). De boeken van Carry Slee zijn populair bij Nederlandse filmmakers: drie films op rij sinds 2006. 'Radeloos' is de nieuwste in de reeks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!