zaterdag 13 september 2008

Hellboy II: The Golden Army

Zojuist teruggekeerd van een bezoek aan 'Hellboy II: The Golden Army'. Ongelooflijk leuke film! Regisseur Guillermo del Toro, die voor het maken van dit vervolg de aanbiedingen afsloeg om 'Halo', 'I Am Legend' en 'Harry Potter and the Half-Blood Prince' te verfilmen, weet je mee te sleuren in een ongelooflijke wereld, een wervelend universum – en een schitterende filmervaring.

Vanaf de eerste minuut weet 'Hellboy II' je mee slepen in de wereld bevolkt door demonen, elfen, trollen en andere vreemde creaturen. Gisteravond had ik bij 'The Forgotten Kingdom' aanvankelijk wat moeite om mij in het verhaal te kunnen inleven, maar vanavond ging dit ongelooflijk snel. Je zou bijna denken dat Del Toro deze wereld zelf geschapen heeft, maar het gaat hier toch echt om een stripverfilming.

Hellboy, Ron Perlman die opnieuw verborgen gaan onder een enorme laag rode make-up, en zijn kameraden proberen de wereld te redden van elfenprins Nuada, die van mening is dat de mensheid de aarde verkwanselt. Met onvergetelijke oneliners ("Oh crap!"), geweldige humor tussen Hellboy en Abe en de heerlijke over de top actie maken 'Hellboy II: The Golden Army' tot een geweldige film!

Nieuwe trailers:
* Death Race (release op 2 oktober). Gevangene Jason Statham racet tegen medegevangenen om zijn vrijheid te herwinnen.
* Eagle Eye (release op 9 oktober). Shia LaBeouf en Michelle Monaghan worden gedwongen mee te werken met iemand die zelfs de FBI te slim af is.
* Max Payne (release op 16 oktober). Trailer oogt als een standaard actiefilm, tot er in de laatste scène ineens een engel verschijnt. Of is het een vampier? Wtf?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!