donderdag 21 augustus 2008

Attorama nieuwsbulletin

* Heeft Michael Phelps wel terecht al zijn medailles verdiend? Er duiken steeds meer complottheorieën op dat een van zijn zeges doorgestoken kaart is. Met zoveel gouden medailles was het wachten op dergelijke kritiek. Anderzijds: is dit niet gewoon gemanipuleerd met Photoshop?

* De langverwachte release van 'Watchmen', voorlopig gepland voor maart 2009, loopt mogelijk vertraging op als gevolg van juridisch getouwtrek. Alsof de stripverfilming nog niet genoeg tegenslag gekend heeft…

* Peter Jackson en Guillermo del Toro, evenals mede-LotR-veteranen Fran Walsh en Phillipa Boyens, zijn begonnen met het schrijven van de scripts voor de twee 'The Hobbit'-films, met verwachte releasedata in 2011 en 2012.

* Van voor, naar achter… Er is opnieuw geschoven met de releasedatum van 'Valkyrie'. Tom Cruise mag nu al in december van dit jaar in actie komen als Duitse kolonel die een complot tegen Hitler beraamt. Zou dit dan eindelijk de definitieve datum worden?

* Atto heeft zijn eerste Karazhan-item te pakken, de Handwraps of Flowing Thought. Ik moet nog even overwegen of die de moeite waard zijn om de tweestuks setbonus van de Mana-Etched Regalia op te geven. In ieder geval smaakt het naar meer, op naar de tier 4 tokens!

* Tijdens de games-conventie in Leipzig heeft Blizzard, zoals verwacht, de cinematic voor 'Wrath of the Lich King' bekendgemaakt. Of is dit slechts een voorproefje voor de echte cinematic, zoals op MMO Champion beweerd wordt?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!