dinsdag 1 juli 2008

The Brain Specialists

Mijn enchanting shaman Shacklebolt heeft level 40 bereikt en daarmee zijn eindstation. Dat heb ik gevierd door voor hem een mount kopen, een kodo natuurlijk. Ik had ook kunnen wachten tot patch 2.4.3 live gaat, maar dat kan nog wel even duren. Shacklebolt heeft zijn laatste level bereikt door in het weekeinde achtereenvolgens Scarlet Monastery: Armory, Cathedral en Razorfen Downs te doen. De shaman voelt als een sterke, krachtige klasse – zeker de combinatie van totems en een enhancement-spec – maar het gebrek aan crowd-control is schrijnend. En: in dungeons word je vrijwel altijd geacht healer te zijn, ook al geef je duidelijk aan dat je enhancement bent.

Dat is bij Grimstrike wel anders, level 25 inmiddels. Je geeft in je groepje aan dat je een retribution-spec hebt en prompt wordt er uitgekeken naar andere spelers om de rollen van tank en healer te vervullen. Shamans en paladins zijn ongeveer even flexibel als het om het vervullen van verschillende rollen gaat, maar bij paladins wordt het blijkbaar meer geaccepteerd. Een paar bezoeken aan Shadowfang Keep hebben wat leuke items opgeleverd voor Grimstrike. Mijn gewenste vervolg voor deze engineering paladin: questen in Hillsbrad, afgewisseld met bezoeken aan Blackfathom Deeps en Razorfen Kraul.

Ik ben (weer) mijn eigen gilde begonnen, The Brain Specialists. Ja, dat is een bewuste verwijzing naar Monty Python. Erg handig als je je personages van dezelfde items en goudvoorraad gebruik wil laten maken. Misschien dat ik met Atto ook nog wel terugkeer naar Champions of the Sword, de gildemeester was er in ieder geval positief over. Zaterdag heb ik een paar handtekeningen verzameld en een level 9 speler al mijn alts laten uitnodigen. Als tegenprestatie heb ik hem door Ragefire Chasm geloodst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!