donderdag 24 april 2008

Attorama nieuwsbulletin

* Ronald D. Moore, schrijver en producent van 'Battlestar Galactica' is door United Artists van Tom Cruise gevraagd om een nieuwe sf-filmtrilogie te schrijven. Moore leverde ook al het scenario voor Cruise-vehikel 'Mission: Impossible 2'.
* De nieuwe X-Files film heeft eindelijk een officiƫle titel: 'The X-Files: I Want to Believe'. Voor de niet-fans onder u: dat stond ook op de poster die Fox Mulder jarenlang in zijn kantoortje had hangen.
* De Golden Globes zullen volgend jaar worden uitgereikt op 11 januari. De schrijversstaking maakte van de afgelopen uitreiking een bedroevende aangelegenheid. Hopelijk is dat volgend jaar anders.
* Een klein ongelukje tijdens de opnames van 'Quantum of Solace'.
* Moon Bloodgood (Wie? Hoe? Wie in godsnaam?) is toegevoegd aan de cast van 'Terminator 4'. Leuk en aardig allemaal, maar het belangrijkste nieuws is natuurlijk dat de opnames op 5 mei beginnen.
* De tweede Narnia-film moet nog uitkomen, maar het is alvast bekendgemaakt dat de opnames van de derde film, 'The Voyage of the Dawn Treader', in oktober zullen beginnen.
* Is Guillermo del Toro al officieel aangewezen als regisseur van 'The Hobbit'? Dat nieuws heb ik blijkbaar gemist. Hij praat er in ieder geval wel openlijk over in interviews.
* Een mogelijke nieuwe trailer van 'The Dark Knight'. Pas op voor de spoilers. En ook: de speelduur is naar verluidt 165 minuten, 25 minuten langer dan voorganger 'Batman Begins' dus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!