woensdag 5 december 2007

Badge of Justice

Na een kort bezoek aan heroic Mechanar maandag was het gisteren tijd voor een volledige run. Resultaat: vier maal een Badge of Justice ontvangen. Nu maar flink sparen en dan wat leuke gear kopen. Een goede run, slechts de voorlaatste boss gaf wat problemen, maar enorme pech met de drops. We hadden een warlock en een priest in het groepje; drie cloth-dragers in totaal dus. Tijdens de hele run geen enkele cloth-drop gezien. Gelukkig was een enchanter bij, zodat we de shards alsnog op het veilinghuis konden verkopen. Ten slotte nog de dagelijkse battleground gedaan – WSG – dus ik heb er weer drie marks bij. Nog maar 23 te gaan.

Het LFG-kanaal werd, zoals gebruikelijk weer overspoeld met de tekst “LF tank/healer, last spot”. Ongelooflijk hoe weinig tanks en healers er beschikbaar zijn. Zitten die allemaal in een gilde of wil iedereen gewoon liever dps zijn? In ieder geval begint het redelijk frustrerend te worden als je iedere keer om dezelfde soort spelers moet vragen. Ik begin er over na te denken zelf een tank/healer te levelen. Helaas is mijn paladin nog maar level 6…

In ander nieuws vandaag: Dell en Blizzard hebben een allliantie gesloten. Er is nu een Dell XPS M1730 te koop, geheel in WoW-stijl. Je kunt kiezen uit verschillende versies voor Alliance en Horde. Ziet er erg leuk uit, goede specificaties, maar de prijs van 4.500 dollar is echt over de top. Wie gaat er in hemelsnaam dat bedrag neertellen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!