woensdag 28 november 2007

Attorama nieuwsbulletin

* Spoiler Alert! Op eigen risico klikken op de volgende links! De eerste foto’s van Harrison Ford in 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' zijn hier te bewonderen. Niet te geloven dat Ford al 65 is. De eerste, officiële foto – de vorige was immers gelekt – van Heath Ledger als The Joker staat hier. Heerlijk angstaanjagend!
* 'Futurama', een van de leukste animatieseries van de afgelopen jaren, heeft een glorieuze wedergeboorte meegemaakt. Na de annulering van de serie een paar jaar geleden heeft FOX het licht gezien en besloten 'Futurama' nieuw leven in te blazen. De eerste dvd-film, 'Bender’s Big Score', heeft het licht gezien en er zullen er nog drie volgen.
* Het tweede seizoen van 'Heroes' – Mrs Attorama en ik zijn nog bezig met het eerste – loopt in Amerika op zijn einde. De WGA-staking had al roet in het eten gegooid voor de spin-off 'Origins' en nu wordt ook het seizoen van de reguliere 'Heroes' gehalveerd. De kijkcijfers en recensies van het tweede seizoen zijn overigens teleurstellend en maker Tim Kring heeft zelfs al publiekelijk excuses gemaakt.
* Naar verluidt is Mathieu Amalric gecast als slechterik in Bond 22. (Wat? Hoe? Wie in godsnaam?) De internationaal bekendste rol van deze Franse acteur tot dusver is ongetwijfeld die van Louis in 'Munich', waar Daniel Craig ook al een grote rol in had. Een formele aankondiging wordt een dezer dagen verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!