dinsdag 2 april 2024

Mondzorg, rapport en paasweek

De avonturen van Puckie en Sofietje

De week begon voor Sofietje met: een dagje mondzorg. Op maandag had Sofietje een afspraak bij zowel de orthodontist als de mondhygiënist. Dus dat was een middagje van hot naar her fietsen, met voor papa als extra uitdaging om toch nog redelijk vroeg het avondeten op tafel te hebben staan. Puckie moest immers gewoon naar de voetbaltraining.

Verder was het ook de week waarin Sofietje haar 'rapport' kreeg, hoewel dat er wel iets anders uit zag dan bij Puckie. De cijfers voor haar proefwerken en overhoringen zijn natuurlijk terug te vinden in Magister. In plaats daarvan was Sofietje gevraagd om zichzelf te 'scoren' en afgelopen week kregen we de reacties van de leraren te zien. Bijvoorbeeld: Sofietje had zelf ingevuld dat ze Frans een moeilijk vak vond, maar de reactie van haar docente was juist dat ze het heel goed deed. 

Een korte schoolweek: vanwege Goede Vrijdag hoefden Puckie en Sofietje allebei maar vier dagen naar school. Witte Donderdag had voor beide nog wat leuks in petto: Puckie had een lekkere paasbrunch op school - zijn bijdrage: aardbeien met suiker - en Sofietje ging met de hele brugklas een dagje naar Diergaarde Blijdorp. Zaterdag was het opnieuw tijd voor een bezoekje aan de stad, deze keer met een wat sportievere inslag: als voorbereiding op de vakantie(s) nieuwe uitrusting aangeschaft bij Decathlon. Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!