dinsdag 19 december 2023

Bijna Kerstmis...

De avonturen van Puckie en Sofietje

Na de voorgaande week (en een redelijk goed weekend) waren we redelijk optimistisch gestemd dat Sofietje er weer bovenop was en dat ze gewoon weer naar school kon. Dat was ook zo... maar alleen op maandag. Maandagmiddag kwam ze weer thuis met dezelfde klachten - vooral hoofdpijn, beetje misselijk - en dus bleef ze ook de rest van de week maar weer thuis.

Voor Puckie was het de week van de laatste voetbaltraining. Pas in januari wordt er weer gevoetbald. Dat wordt nog wel even puzzelen: in januari worden twee van de vier velden vernieuwd, dus het wordt even kijken waar en wanneer getraind wordt en hoe de thuiswedstrijden ingedeeld gaan worden. In ander sportnieuws: Puckie heeft afgelopen week voor het eerst meegedaan aan de Santa Run! Om twee redenen een bijzondere prestatie: Puckie heeft voor het eerst 3 km hardgelopen én kwam als eerste over de finish op die afstand.

Met Kerstmis in aantocht is het in huize Attorama weer ouderwets geheimzinnig. Het geven (en ontvangen) van cadeautjes rond Sinterklaas is dit jaar (eenmalig!) verplaatst naar Kerstmis. Dus gonst het weer van mysterieus gedoe, geheime verlanglijstjes en stiekeme cadeau-inkopen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!