maandag 28 augustus 2023

Week vol nieuws

De avonturen van Puckie en Sofietje

De eerste schoolweek na de vakantie. Voor Sofietje een bijzondere week: de eerste week van de middelbare school! Onze brugpieper begon met... een dagje vrij... en hoefde dus pas op dinsdag voor het eerst naar school. De eerste week bestond vooral uit kennismaken - met haar klasgenoten, met haar leraren en met het schoolgebouw. Welk vak? Welk lokaal? Welke leraar? Dat zal de komende tijd nog even wennen zijn... 

Ook voor Puckie was het de eerste schoolweek, maar hij ging gewoon met de hele klas van Groep 5 naar Groep 6. Voor het eerst sinds tijden een meester voor de klas, voltijds nog wel. Ook was het voor Puckie de week van twee oefenwedstrijden, waarbij nog een beetje geëxperimenteerd werd met de nieuwe teamindeling. Eind van de week kregen we te horen dat Puckie komend jaar in de JO10-2 speelt. 

Ik weet dat deze rubriek 'De avonturen van Puckie en Sofietje' heet, maar het was toch ook vooral de week van Mrs Attorama. Op maandag haalde ze haar diploma, op woensdag had ze een sollicitatiegesprek - op vakantie was het nog een hele opgave om met de gebrekkige wifi de sollicitatiebrief te versturen - en op donderdag werd ze gebeld dat ze een nieuwe baan had! Voor Mrs Attorama was het dus de week van het goede nieuws.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!