maandag 10 juli 2023

Afscheid nemen

De avonturen van Puckie en Sofietje

De laatste schoolweek. Voor Puckie dan. Voor Sofietje kwam dat neer op maandagmorgen om de gebruikelijke tijd naar school, een paar spullen bij elkaar zoeken en amper twee uur later uitgezwaaid worden door de overige klassen. Voor Puckie was het echt de laatste schoolweek, met het afscheid nemen van zijn huidige klas, kennismaken met zijn nieuwe meester en nieuwe lokaal voor komend schooljaar en het mee naar huis nemen van veel, heel veel knutseltjes van het afgelopen schooljaar.

Sofietje had de rest van de week dus vrij van school, al was haar agenda al wel behoorlijk gevuld. Onder andere met een bezoek aan de tandarts en aan de orthodontist - een fijne manier om de vakantie te beginnen. Gelukkig stonden daar ook wat leuke dingen tegenover, zoals een bezoekje aan de musical 'Grease', het vijfde deel van de 'Indiana Jones'-reeks en een logeerpartijtje.

Ondanks de leuke uitjes in de tweede helft van de afgelopen week werd het weekend helaas overschaduwd door droevig nieuws. Zaterdagavond laat kregen we het bericht dat een nichtje van Mrs Attorama onverwacht was overleden. Een paar jaar ouder, altijd kerngezond en vol energie - dus het afscheid was niet alleen veel te vroeg, maar ook nog eens totaal onverwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!