zaterdag 3 december 2022

Mediaweek

Tijd voor een inhaalslag van de afgelopen weken:

Mediaweek

Leeslijst
* Knife of Dreams en New Spring. Hiermee de laatste twee delen uitgelezen die Robert Jordan nog voor zijn dood wist af te ronden. Benieuwd naar het afsluitende drieluik van Brandon Sanderson. 
* Goed nieuws! Tien hoopvolle ontwikkelingen in deze toch wat neerslachtige tijd.
* Politieke tegenpolen Aboutaleb en De Wever en hoe zij in de drugsbestrijding toch common ground weten te vinden.
* Recht in de vuurlinie. Rechters, advocaten en doodsbedreigingen: het blijft jammer genoeg niet alleen meer bij scheldpartijen.
* Meer streetwise collega's: waarom diversiteit en achtergrond juist zo van belang is bij het aannemen van overheidspersoneel, in dit interview met een oud-collega van ondergetekende.

Playlist
* Fijn voor 3FM dat de luistercijfers weer de hoogte in gaan, maar de nieuwe muzikale koers kan mij niet zo bekoren. Zelf ben ik na wat diverse omzwervingen nu definiet bij Kink (FM) aanbeland. Met Fokko - Ding Dong Ding Dong als hilarische toevoeging aan de playlist.
* Spotify - 2022 Wrapped is bekend. Met 22.198 geluisterde minuten, 925 nummers, 633 artiesten en 45 nieuw ontdekte genres lijkt het een bijzonder muzikaal jaar geweest te zijn... hoewel dat vooral komt doordat we nu met het hele gezin gebruiken. Zo staat er nu ineens veel meer dance/pop in de statistieken en staat van de meest gedraaide artiesten alleen Rondé in mijn eigen lijst...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!