maandag 7 november 2022

Open dag, voetbalavond en feestjes plannen

De avonturen van Puckie en Sofietje

We kijken nog even verder: afgelopen week met Sofietje opnieuw naar een open dag geweest. Op minder dan een kwartier fietsen, dus dat is alvast een pluspunt. Verder: goede sfeer en een mooi, open gebouw. Sofietje, Mrs Attorama en ondergetekende hadden in ieder geval een fijn gevoel bij deze school. Zeker eentje die het overwegen waard is dus...

Vrijdagavond voetbalavond. Puckie had vrijdag een bijzonder uitje. Samen met een dozijn andere jeugdspelers mocht hij bij de wedstrijd Excelsior-Fortuna deelnemen aan de line-up. (Sindsdien wordt bij ons thuis vrijwel dagelijks het clublied van Excelsior gedraaid.) Het was sowieso een leuk voetbalweekend, met op zaterdag een wedstrijd die met ruime cijfers gewonnen werd. 

De maand november is begonnen, dus dat betekent in huize Attorama dubbel feest. Hoog tijd om alvast te beginnen met plannen. Telt u even mee? Het verjaardagsfeestje van Sofietje (voor vriendinnetjes), het verjaardagsfeestje van Puckie (voor vriendjes), het gezamenlijke feestje voor vrienden en familie, twee keer traktaties op school, een keer trakteren bij turnen, een keer bij voetbal... Gelukkig is de maand december met Sinterklaas en Kerstmis een stuk minder hectisch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!