maandag 13 juni 2022

Mama's verjaardag

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was natuurlijk de week van... mama's verjaardag! Zo'n bijzonder jubileum dat we het in huize Attorama maar liefst twee keer gevierd hebben. Op maandag, Tweede Pinksterdag, omdat opa en oma de dag erna op vakantie gingen, en op donderdag, de eigenlijke verjaardag van Mrs Attorama. Natuurlijk ging dat gepaard met de nodige geheimzinnigheid en 'stiekeme' acties om mama op de dag zelf zo goed mogelijk te verrassen.

Het was ook de week van de Cito-toetsen. In ieder geval in de klas van Sofietje dan, aangezien die wat had in te halen. (De week ervoor was de meester mee met kamp van Groep 8.) Naar eigen zeggen had Sofietje in vijf dagen school maar liefst 27 Cito-toetsen gemaakt, maar we denken dat ze dat aantal misschien ietsjes heeft aangedikt om haar verhaal wat dramatischer te maken...

Voor Puckie was het daarnaast ook nog een drukke voetbalweek. De training op maandag ging uiteraard niet door vanwege Pinksteren, maar die op woensdag wel en op zaterdag was er als afsluiter van het seizoen nog een 'ouders versus kinderen'-toernooi. (Waarbij papa zo'n beetje de slechtste voetbalouder was, maar dit terzijde.) Tussendoor zijn Puckie en papa ook nog de nodige keren naar de pannakooi in de buurt geweest. Het wordt nog wel wat, die voetbalcarrière van Puckie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!