zondag 23 januari 2022

Rampdag

Het was een... bewogen dag. Volgens mij is ons huis behekst. Vanmorgen om 8 uur kwam Puckie naar ons toe: er stond water in de keuken. En hoe: de hele keukenvloer stond blank. Meteen de hoofdkraan dichtgedraaid en op zoek naar een loodgieter. Een paar uur wachten en een gepeperde rekening later bleek het om de boiler te gaan: die had de geest gegeven, bleef maar water tappen en dat stroomde overal naartoe.

De rest van de middag geprobeerd om de boiler af te koppelen, wat nog een aardige uitdaging bleek. (De loodgieter kon dit vreemd genoeg niet voor ons.) In de loop van de dag begonnen ook het toilet en de cv-ketel kuren te vertonen, nadat Mrs Attorama gisteren per abuis al iets aan de koelkast gesloopt had. Zoals ik al schreef: volgens mij is ons huis behekst.

Rond etenstijd vond Sofietje dat ze toch wel wat vaak zat te hoesten, dus die deed even een zelftest... die positief bleek! Dat kon er ook nog wel bij vandaag. Er lijkt een vloek te rusten op mijn lange duurlopen: vorige week de 20k trainingsloop gemist wegens coronaperikelen, vandaag dit... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!