vrijdag 14 januari 2022

Mediaweek

Mediaweek
* You, de resterende afleveringen van seizoen 3. Een tamelijk chaotisch seizoen, waarbij pas in de laatste afleveringen Joe weer wat beter herkenbaar is als het berekenende, kille personage dat hij in het eerste seizoen was.
* Voor komende week staan het tweede seizoen van 'The Witcher' en de Mandalorian-spinoff 'The Book of Boba Fett' op de kijklijst. Nog even afwachten of Mrs Attorama mee wil kijken...

Leeslijst
* The Great Hunt, gevorderd tot en met hoofdstuk 32. De jacht op de hoorn duurt voort, een deel van de personages is naar Tar Valon afgereisd en de wereld wordt weer wat verder uitgediept. Inmiddels heb ik de reeks compleet, dus ik heb voorlopig genoeg te lezen. Tot 2023 zelfs, wellicht. Belangrijkste uitdaging: spoilers voorkomen.

Playlist
* Toy. Een 'nieuw', postuum Bowie-album. Geruchten hierover dateren al van 2001, maar nu eindelijk officieel uitgebracht, een dag voordat Bowie 75 zou zijn geworden. Een wat curieus album, vooral bestaand uit nummers uit Bowies beginperiode (rond 1964-1966), maar dan opnieuw opgenomen in de stijl van 'Hours' en 'Heathen' (rond 1999-2001).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!