dinsdag 7 december 2021

Sint en corona

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was natuurlijk de week van... Sinterklaas! Dat begon uiteraard op school, met pietengym voor Puckie op donderdag. Op vrijdag werden in de klas van Sofietje de surprises uitgedeeld, waarbij zij een gigantische cupcake van papier-maché mee naar huis kreeg. Zondag, pakjesavond, ging Puckie zoals verwacht de hele dag stuiterend door het huis. 

Helaas was het ook weer, of liever: nog steeds, de week van corona. Bij Puckie zijn de voetbaltrainingen op maandag tot nader order geschrapt; die op woensdag zijn vervroegd. De wedstrijden op zaterdag gaan wel gewoon door. Bij Sofietje wordt de turnles op woensdag voorlopig online gegeven en is de les van vrijdag vervroegd. Puckies zwemles op de vrijdagmiddag is ingekort en verplaatst, zodat alle zwemmertjes vóór vijf uur weer buiten staan. (De eerstvolgende gelegenheid voor het afzwemmen is overigens pas in februari, zo hoorden wij afgelopen week.)

De dag na Sinterklaas (gisteren dus) is traditiegetrouw een studiedag op de school van Puckie en Sofietje. Toevallig ook op de school van Mrs Attorama. Gisteren dus geen schoolverplichtingen in huize Attorama. Mrs Attorama had een paar goedkope kaartjes voor de Efteling weten te scoren, dus de schoolweek begon met een bijzonder leuk uitje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!