maandag 15 november 2021

Verjaardag, cross en lockdown

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was een enerverende week! Bovenal was het natuurlijk de week van Sofietjes verjaardag. Sinds afgelopen woensdag hebben we zowaar een tiener in huis. Dat belooft wat voor de komende jaren... Op de dag zelf niet zo gek veel aan gedaan (ook wegens corona), al kwam er natuurlijk wel een vriendinnetje langs en bleef er wat familie eten. Dat werd op zaterdag goedgemaakt met een logeerfeestje!

Voor Puckie was het daarnaast ook de week van de wintercross, de korte hardloopwedstrijd waar hij zich met een paar klasgenootjes voor had opgegeven. Leuk, gezellig en Puckie zette nog een goed tijd neer ook: hij kwam rond plek 10 over de finish. Niet slecht, aangezien er zo'n honderd kinderen mee deden. Zelf wilde hij liever twee rondjes; hij vond het wat kort. Volgend jaar in de herkansing dan maar?

Helaas was afgelopen week ook de week dat de nieuwe lockdown begon. (N.B. Daar was zondag overigens erg weinig van te merken.) Slecht nieuws, vooral voor Puckie, omdat daarmee het geplande uitje voor zijn verjaardagsfeestje niet door kon gaan. Dat zullen we dan een paar weken (hopelijk geen maanden) moeten opschuiven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!