maandag 18 oktober 2021

Kinderboeken, optometrist, Frans en kinderfeestjes

De avonturen van Puckie en Sofietje

De laatste schoolweek voor de herfstvakantie was ook de tweede helft van de Kinderboekenweek. Onder het motto 'Worden wat je wil' werd er in de klas van Sofietje onder andere 'Wie van de drie' gespeeld. Op vrijdag kwam schrijfster Annejan Mieras langs. 

Het maken van een afspraak bij de optometrist voor Sofietje blijkt nogal een uitdaging te zijn. Via het ziekenhuis kan dat zomaar een paar maanden aanlopen... niet echt fijn voor Sofietje natuurlijk en niet waar we op zitten te wachten. De afspraak staat nu voor eind volgende week.

Puckie had in de plusklas zijn eerste toets voor Frans... en scoorde meteen een 8! Beter dan mijn eerste cijfer voor Frans en bovendien was ik al twaalf en zat ik al op de middelbare school toen ik voor de eerste keer een SO Frans kreeg...

De maand november komt snel dichterbij, dus daarmee ook de verjaardagen - en kinderfeestjes - van onze beide bengels. De ideeën vliegen dus regelmatig over tafel in huize Attorama - om de volgende dag vervangen te worden door geheel nieuwe ideeën.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!