maandag 6 september 2021

Eerste schoolweek

De avonturen van Puckie en Sofietje

Het was natuurlijk de week van... weer naar school! Puckie begon afgelopen week in Groep 4 en Sofietje in Groep 7. Voor Sofietje was de nieuwe manier van lesgeven, met veel digitale hulpmiddelen, even wennen, maar ze vond het erg leuk om al haar vriendjes en vriendinnetjes weer te zien. Puckie vond het vooral erg leuk dat hij nu de ingang voor 'grote' kinderen mag gebruiken.

Het was ook de week van... de kruidenthee. Met Puckie maandag een bezoekje gebracht aan de fysiotherapeut/acupuncturist - met als gevolg dat we al de hele week 's avonds kruidenthee aan het bereiden zijn voor Puckie. De smaak was even wennen voor Puckie, maar de geur in huis begint al haast vertrouwd te raken. 

Na Puckies eerste oefenwedstrijd de vorige keer was het afgelopen zaterdag dan toch heus tijd voor zijn eerste 'echte' competitiewedstrijd. Papa werd door de aanwezige coördinator prompt aangewezen als assistent-begeleider, dus ik had zowaar nog wat meer te doen dan alleen maar langs de lijn te staan. De rest van het weekend vooral erg weinig gedaan, al moest er wel het nodige geoogst worden uit de moestuin - en opgegeten worden natuurlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie op dit bericht achter!